Måske en introduktion var på sin plads…

myself.dk er en involverende platform med et både sjovt, praktisk, karrierefremmende og engagerende take på Fashion. Her får du værktøjer og opmuntring til at opdage og forme din egen (professionelle) identitet - hvad enten det handler om shoppingmuligheder eller karriere!

 

Halløj – Hvor er det skønt at møde dig! Måske du allerede kender myself.dk, men hvad du lige har læst er vores super avancerede identitets-statement.

Fire små linjer der har taget et øjeblik at formulere, og hvad der efterhånden synes som en evighed at gøre til virkelighed. All right, en evighed er måske at overdrive en smule, da grundideen til myself.dk opstod i december – men hvem elsker ikke en dramatisk introduktion??

Ok, så hvad er myself.dk? myself.dk er STEDET for image-lovers! En fashion-obsessed platform, hvor DU (hvilket helst skulle fremgå af navnet) er i centrum. Vores mission er at være det tilflugtssted, hvor du kan dyrke din individualitet i både personlig og professionel sammenhæng.

Vores tese, som vi har tænkt os at efterprøver over det næste laaaange stykke tid, er at mode tale med dig og ikke til dig. Derfor håber vi at du har lyst til at engagere dig både i platformen og de samtaler vi kommer til at sætte i gang herinde.

Og så et (relativt) kort overblik

For dig som elsker shopping er platformen et rent Eldorado!

Personligt har jeg tendens til altid at vade ind i de samme butikker, hver gang jeg er ude at shoppe. Det er ikke fordi det nødvendigvis kun er en dårlig ting, men shopping er lige som kost – der skal være lidt variation, hvis ikke det skal ende med fejlernæring.

Og det er faktisk derfor vi har udviklet vores shoppingsguide over fysiske butikker i DK. Her får du nemlig serveret landets mange modebutikker i din hule hånd. Yep alt lige fra de store kæder til de små perler, der ligger gemt i små kringlede sidegader.

Så har din garderobe brug for en update, kan du lave en hurtig søgning, og se hvad der muligheder i nærheden.

Karriere i fashion? myself.dk please! Vi synes nemlig, det skal være nemmere for dig med ambitioner inden for mode- og designbranchen at finde den helt rigtige uddannelse eller det helt rigtige job.

Her på siden finder du derfor både en niche uddannelsesguide med oversigt over mode- og designuddannelser i Danmark -  og en niche jobbørs kun med brancherelevante jobs.

velkommen til myself.dk - skab et professionelt image inden for mode og design

Og så er der naturligvis vores nye netværksplatform THE LOOKBOOK. Lookbooken er skabt til dem, der ønsker at markere sig i branchen og over for kollegaer og fagfæller. Lyder det som noget for dig?

Opretter du dig, får du et digitalt visitkort, der indeholder hele din faglige baggrund med plads til portfolio (hvis du ønsker at blive set og hørt frem for læst). Profilen er helt og holdent din og giver mulighed både for selv-branding og netværk. Og så er det selvfølgelig gratis.

Når du bruger myself.dk som privatperson er alt faktisk gratis. For os er det nemlig vigtigst, at du får incitament til at engagerer dig i branchen. Det eneste vi håber at få til gengæld er masser af dig. Lyder det rimeligt?

Vi krydser fingre! - Men for at gøre en lang historie kort (selvom jeg oftest har nemmere ved det modsatte): Velkommen til myself.dk fashion og jobs! Vi håber du kommer til at bruge masser af tid sammen med os!

0 0 votes
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments