As if you didn’t already know –  København er en fantastisk by. Cool, Innovativ og fyldt med shoppingmuligheder. En oplagt destination hvis du har brug for lidt retail therapy eller bare en lille garderobe upgrade. Derfor får du i denne blog serveret byens 10 must know modebutikker.

” Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping”

Gertrude Stein

 


(Retail) Retreats med WOW-faktor

Har du brug for en oplevelse mens du shopper? Nogle butikker har bare det ekstra, der gør at vi får lyst til at besøge dem igen og igen. Søger du et æstetisk eventyr eller en sjov aha-oplevelse, kan du finde det i hovedstaden!

Stine Goya, Østerbro

STINE GOYA ØSTERBRO

Foto: Stine Goya

Hvem elsker ikke Stine Goya? Kun få designere er så dygtige til at skabe designs i så levende farvenuancer som hun. Og det er ikke kun kollektionerne den danske designer har absolut kontrol over. Både brandets hjemmeside og butikker inviterer den besøgende på en æstetisk rejse gennem Goyas univers.

Specielt butikken på Østerbro, hvor interiøret changere i brandets signaturfarver, fersken og rosa, er vi på myself.dk helt betagede af. Butikken må siges at være Københavns absolutte smukkeste. Og i den grad et (og gerne flere) besøg værd!

Læs mere og find butikken her

Norr, Købehavn K

Norr

Foto: Norr

Forestil dig modens hullumhej-hus? Et sted der overvælder, overrasker og helt sikkert skal besøges igen. Norr er en unik livsstilsbutik, der… ja, emmer af liv.

Her finder du alt fra sæsonens hotteste kjoler, bluser, smykker og sko til neglelak, duftlys og en in-store fiskedam med levende karper i flere nuancer. Så bliver det ikke vildere..!

Læs mere og find butikken her

Byens gemte perler

Tager du nogensinde dig selv i gang på gang at vade ind i de samme butikker? Det er der absolut intet galt i, men hvorfor ikke ikke tilfører shoppingturen et frisk pust. København er fyldt med små gemte perlebutikker, der bare venter på at også DU opdager dem!

Lovechild 1979, København K

lovechild

Foto: Lovechild 1979

Hvis du savner sommeren lethed og glade farver, så bør du tage forbi Lovechild 1979. Et københavnsk baseret brand skabt til stilbevidste og livsglade kvinder. Det fede ved Lovechild 1979s kollektioner er at deres farvepalet ikke er betinget af sæsonen, hvilket betyder året rundt kan finde autentiske items der matcher både årstiden og din personlige stil.

Med andre ord: There is nothing not to love. Så er du alligevel på stroppetur i indre by, hvorfor så ikke tage et smut forbi flagskibsbutikken?

Læs mere og find butikken her

HOLLY GOLIGHTLY, Borgergade

Holly Golightly

Foto: HOLLY GOLIGHTLY

Er du på udkig efter en butik med et elegant produktsortiment håndplukket af et super dedikeret købsteam? Keep reading!

HOLLY GOLIGHTLY er en faktisk ret stor luksusbutik i hjertet af København. Butikken er indrettet som et moderne eksotisk eventyr og har et stort repertoire af high-end luksusvarer, herunder RTW samlinger, tasker, sko, tilbehør, fine smykker og et fint kureret udvalg af vintageartikler.

HOLLY GOLIGHTLY blev grundlagt i august 2001 med et ønske om at præsentere et sammenhængende og moderne koncept på den danske modescene. And DO WE LOVE IT!?!!

Læs mere og find butikken her

Fünf, Elmegade

Funf nørrebro

Foto: Fünf

Har du lyst til en shoppingoplevelse fyldt med personlighed, er du nød til at besøge Fünf på Nørrebro. Fünf åbnede dørene med ønsket om en butik der ville kunne byde på noget anderledes. Og skønt brandet over de sidste 12 år har gennemgået masser af forandring er det stadig personligheden, der er kernen i deres Design og Kundeservice.

Hvor mange steder tilretter ellers deres styles, så deres kunder altid går glade derfra?

Læs mere og find butikken her

Retail Rebounds

Hvis kærligheden ikke slår til, så fortvivl ej. Vi ved jo alle sammen at ”Diamonds last forever”, så hvis manden i dit liv ikke er mand nok, hvorfor så ikke rebounde med lidt diamond-jewellery-goodness? Så er du sikker på en forelskelse der varer hele livet – og som du måske endda kan give videre til de næste generationer. Og er du så heldig at have fundet den rette, er han 100% ok med et diamond-side-fling!

OTHMAR, Stor Kongensgade

OTHMAR

Foto: Othmar

Kender du allerede OTHMAR? Det burde du! OTMAR er nemlig Skandinaviens første modesmykke butik. Og hvad betyder så det spørger du måske? Jo det betyder at designeren bag, var den første i Skandinavien til at sætte spørgsmålstegn ved at smykker altid skulle være en langsigtet investering frem for et item, der fulgte tidens tendenser og edges.

Brandet, der har eksisteret siden 1972, har fantastiske designs for for enhver smag. Og materialerne taget i betragtning (yes, vi henviser til diamanterne) er smykkerne meget prisvenlige.

Så hvis ikke du ønsker en traditionel økonomisk investering, kan du her lave en god investering i dig selv!

Læs mere og find butikken her

ROUGH DIAMONDS, Bredgade

Rough Diamonds Bredgade

Foto: ROUGH DIAMONDS

Har du nogensinde hørt om en usleben diamant?

Er du Disney fan er du muligvis stødt på termen i klassikeren Aladdin, hvor betegnelsen fungerer som metafor for en fyr, der endnu ikke har fundet sin rette plads.

Men ligesom den livsglade gadedreng har smykkerverdenens uslebne diamanter en særlig charme, der desværre har tendens til at falme, når først de tilpasses samfundets normer (og designs).

Rough diamonds er nemlig som naturen skabte dem, da jorden blev formet. Ukontrolerbare, uperfekte og fuldstændig utrolige. Kan du identificere dig med de 3 adjektiver og har du lidt rå kanter, så garanterer vi for, at du vil elske Rough Diamonds i Bredgade. Love It Like It Is!

Læs mere og find butikken her

Parlez-vous Français?

Nej København er ikke Paris, men hvorfor ikke tilføre din shoppingtur et touche de France? Selvom vi elsker det stilrene skandinaviske look, kan man sagtens spice det op med lidt fransk elegance og parisisk vildskab.

Maje, Illum

Maje Illum

Foto: Maje

Her er der dømt fransk finesse med rå kanter. Maje er et brand, hvis designs man blive glad af at have på. Vi taler om hverdagstøj og accessoires med et både elegant, råt og edgy touch, der kan gøre selv den mest triste gråvejrsdag en hel del mere munter.

Fra Rue du Four i Paris har brandet spredt sig til hele verden og her i 2018 åbnede de også en shop-in-shop i ILLUM. Til det kar vi kun ét at sige:

Merci pour ça Maje!

Pssst.. Maje er brandet bag de fermøse ”Chair-Party-Pants” som flere gange har været nævnt i vores forskellige blogindlæg. Har du lyst til at være hverdagsfestens midtpunkt? Så er Maje the place to go!!

Læs mere og find butikken her

Nue, Gammel Kongevej

Nue

Foto: Nue

Det er ikke kun navnet, der har en fransk klang. Butikken på Frederiksberg er som skåret ud af en petit parisisk sidegade. Og så har de alt! Fra det eksklusive til hverdagsklassikerne. Det vidunderlige sortiment af tøj, sko, accessoires og skønhedsprodukter er nøje udvalgt med henblik på at kunne klæde la femme moderne på fra top til tå.

Har du stil, ynde og mod? Så vil Nue bestemt appellere til dig!

Læs mere og find butikken her

Eksklusive butikker

Oh Yeah! De eksklusive brands har indtaget hovedstaden. Og den gode nyhed er, at invasionen langt fra er slut endnu! København er nemlig ved at forvandle sig til et mode-mekka, hvor det ene luksus brand efter det andet åbner dørene for fashion i verdensklasse. Her er 2 brands, hvis butikker du bare må besøge!

CHANEL, Kongens Nytorv

Chanel

Foto: CHANEL

CHANEL spiller en særlig stor rolle inden for luksus og haute couture! Modehuset er kendt for sit tidsløse design, ikoniske tweeddragter og det nu universelle begreb ”den lille sorte”.

I april 2018 åbnede Chanel sin eksklusive butik på Kongens Nytorv og gav danskerne mulighed for at træde ind i brandets vidunderlige univers.

Læs mere og find butikken her

Saint Laurent, Illum

Saint Laurent

Foto: myself.dk

Saint Laurent er den perfekte fusion mellem det stringente og ultra feminine.

Med designs til den selvstændige, selvsikre og erhvervsaktive kvinde, synes brandet at være evigt aktuelt.

Siden 2015 har brandet haft en shop-in-shop i Illums stuetage med alt hvad danskerne kunne begære af parisisk luksus.

Læs mere og find butikken her

God Shoppingtur!!

 

0 0 votes
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments