Opret butik eller indryk job

Betalingsmetoder: Faktura, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro

myself.dk_forretningsikon_bags

FRA KR. 1200
JOBOPSLAG AKTIVT I 31 DAGE
Ingen binding

INDRYK JOB

Jobannoncering og Branding
i én 
løsning. Jobopslag
eksponeres 
på: Jobindex,
Careerjet, Indeed, Jooble, Jobnet m.fl
.


Fri adgang til vores
Lookbook

Læs mere 
Vi indtaster gerne
jeres jobs ind gratis.
Kontakt os

myself.dk_forretningsikon_bags

KR. 500
PR. MÅNED / PR. BUTIK
Ingen oprettelse eller binding

OPRET ENKELT BUTIK

Med et abonnement hos os
sørger vi for lokal online
tilstedeværelse og
branding af hver butik.


Lokal online tilstedeværelse og styrkelse
af brandimage.

Hjælp til indtastning?
Vi indtaster gerne
jeres butik gratis.
Kontakt os

myself.dk_forretningsikon_bags

KR. 500
PR. MÅNED / PR. BUTIK
Ingen oprettelse eller binding

OPRET BUTIKSKÆDE

Med et abonnement hos os
sørger vi for lokal
online tilstedeværelse
og branding af hver butik.


Lokal online tilstedeværelse og styrkelse
af brandimage.

Anmod om et tilbud
Vi indtaster gerne
jeres butikker gratis.
Kontakt os

Ingen oprettelse eller binding DKK 500.00 / måned ekskl. moms pr. butik.
Betalingsmetoder: Faktura, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro

Vi tilbyder den service at indtaste jeres butikkers oplysninger (herunder billeder tekst og links til sociale medier) helt gratis. Herudover sørger vi for, at hver enkelt butik SEO optimeres. Kontakt os for yderligere information og tilbud via nedenstående kontaktformular eller pr. e-mail: kontakt@myself.dk

Brug for hjælp til job post? myself.dk kan indrykke annoncen for dig, brug gerne vores nedenstående kontaktformular.

myself.dk_forretningsikon_bags

Services

Opret en butiksprofil på myself.dk

Kundens erfaring med og oplevelse af en lokal butik er afgørende for, hvordan samme kunde oplever brandet. Det er derfor essentielt, at fashion brands skaber et tilhørsforhold til lokale kunder. Gensidige relationer og troværdighed er nøgleord for salg. En butik skal derfor afspejle brandets budskaber og værdier, men den skal samtidig have et lokalt fokus. Den skal altså fremstå som værende både en unik og autentisk del af det konkrete brand. Herudover skal oplysninger omkring den enkelte forretnings placering samt dens åbningstider naturligvis være både tilgængelige og korrekte!

Med et abonnement hos os søger vi for, at brandets lokale forretninger eller butikker bliver eksponeret særskilt for lokale forbrugere. Det betyder at hver butik synliggøres for potentielle kunder i bestemte områder. Vi har fokus på jeres brandimage, autenticitet og troværdighed!

mobilvenlig shoppingguide til danske modebutikker

myself.dk_teknologidrevet_markedsfoeringsplatform

Teknologidrevet markedsføringsplatform

myself.dk bruger seneste Google Geolocation Teknologi, hvilket vil sige, at potentielle kunders søgning bliver områdespecifik. En kunde vil således kun blive præsenteret for forretninger, der er områderelevante, medmindre vedkommende søger efter noget helt specifikt. Denne teknologi gør det yderligere nemt for turister og ikke stedkendte kunder at finde lokale forretninger.

Vi inddeler vores forretningsprofiler efter shoppingkategorier og labels, så kunder kun ser de forretninger, hvis produktsortimenter er relevante. Vores platform er kodet efter Googles søgestandarter og hver enkelt forretningsprofil er SEO optimeret. Herved sikrer vi, at når en kunde søger efter en specifik forretning i et specifikt område, vil vores profiler have en topplacering i Googles søgeresultater.

Det er jeres budskab, der skal ud!

For os er det vigtigt, at jeres kunder oplever et tilhørsforhold til både jeres brand og jeres forretninger! Derfor tilbyder vi en forretningsprofil, hvor både brand og den enkelte forretning er i centrum. Her er plads til både at gøre den enkelte forretning unik og at gøre kunden opmærksom på brandets centrale værdier og budskaber. Derfor linkes også fra forretningsprofilen til brandets sociale profiler, så forbrugeren altid kan holde sig opdateret både på nye trends og essentielle brandværdier.

myself.dk_budskab

myself.dk_forretningsikon_bags

Mål den enkelte forretnings performance

Shopping er blevet en oplevelse, og forretningernes performance skal kunne følge med. Kunder kan derfor på den enkelte forretningsprofil anmelde deres oplevelse af både jeres forretning og brand. Denne funktion gør det muligt at måle den enkelte forretnings performance, baseret på kundernes vurdering.

Troværdighed

Vi vægter jeres forretningers troværdighed! Tilgængelig information om den enkelte forretnings placering og åbningstider er derfor en selvfølge på alle forretningsprofiler! Herudover sørger vi for, at jeres kunder har mulighed for at kontakte jer. Vores profiler indeholder derfor både link til jeres hjemmeside samt en kontaktformular, der sender henvendelser direkte til jeres kundeservice.

Idet vi stræber efter at sikre kunder den bedste oplevelse af jeres brand, ser vi gerne, at alle forretningsprofiler udarbejdes i samarbejde med jeres marketingafdeling

myself.dk_tovaerdighed

Oprettelse af enkelt butik eller kæde

Bliv konkurrencedygtig med en forretningsprofil på myself.dk. Bliv set, når kunder og turister søger efter specifikke kategorier eller produkter. En Pro forretningsprofil indbefatter:

myself.dk_forretningsikon_bags

Pro profil 

  • Forretningsprofil med egen journalistisk stemme
  • Lokal online eksponering og branding af hver unik butik
  • Kontrol med korrekt forretningsinformation (herunder kontaktinformation, åbningstider samt links til sociale medier)
  • Nuanceret SEO-optimering af hver forretningsprofil
  • Eksponering for et større kundesegment
  • Gratis oprettelse og featuring af events
  • Featuring af produkter på blogs under Shopping

Abonnementer hos myself.dk har ingen bindingstid. Bemærk pris er pr. oprettet forretning*. Når vi har modtaget jeres tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at forretningen er tilmeldt og en faktura inden for en uge.
Kontakt os ved oprettelse. Idet vi stræber efter at gøre oplevelsen af jeres brand helt unik, udarbejdes hver enkelt profil gerne i samarbejde med jeres marketingafdeling.

Jobbørs

Jobannonceringen har et stort potentiale for yderligere markedsføring af jeres brand. Til alle jobannoncer hører derfor både coverimage samt en virksomhedsprofil, hvor en potentiel kandidat kan læse mere om brandets essentielle værdier samt dets vision og mission. Jobs inkluderes i vores nyhedsbrev, der udsendes en gang om ugen.
Se priser

Niche jobportal målrettet modebranchen

Leder I efter nye kandidater? myself.dk har en unik jobbørs målrettet fashionbranchen. Hos os får en virksomhed mulighed for at præsentere sine stillingsopslag for motiverede ansøgere, der ønsker at arbejde inden for modeindustrien. 

Når et job opslås, er det med det samme tilgængeligt på vores jobsite, der udelukkende er henvendt til modebranchen. Inden for 24 timer høstes jobbet endvidere af andre store jobsites som Jobindex, Jobnet, Jooble, Indeed m.fl. Læs mere her.

Google Logo
Jobindex Logo
neuvoo Logo
indeed Logo
Jooble Logo
Linkedin Logo
Linkedin Logo
Glassdoor Logo

The Lookbook

Som en ekstra service tilbyder vi vores kunder fri adgang til vores LookbookHer kan virksomheder og brands se faglige og kreative profiler med speciale eller engagement inden for mode og design. Brands og virksomheder kan se den enkeltes uddannelse, erfaring, spidskompetencer, DNA og evt. portfolio med referencer til både nuværende og tidl. arbejder, projekter eller studie. Søgefunktionen tillader at søge efter søgeord, navn, titel, kompetencer, arbejdsområde og placering.