Find et Portfolio

 

Som et led i vores Lookbook giver vi vores medlemmer mulighed for at showcase deres arbejde i et flot portfolio. På denne side kan du se visuelle eksempler på inspirerende talenters projekter og arbejder. Find en ny kollega, en fagfælle hvis arbejde du har lyst til at følge – eller opret din egen profil helt gratis her!


Showcase dit Portfolio - showcase dit arbejde på Danmarks største digitale portfolioplatform

The Lookbook – Vis hele modebranchen, hvad du kan!

Har du passion for Fashion og Design? Hvorfor så ikke blive en del af et netværk, der deler de samme interesser som dig? Vores Lookbook er Danmarks #1 inspirerende samling af faglige og kreative profiler med engagement i modebranchen. Her kan du oprette et digitalt visitkort, der giver dig mulighed for at vise hele modebranchen, hvem du er som person, din uddannelse/erfaring og dit portfolio. Siden besøges dagligt af over 100 virksomheder og fagfæller.

Showcase dit portfolio

Er du en beriget designer med innovativ kreativitet, har du styr på de nyeste marketing tendenser, kan du jonglere med komplekse Illustrator opgaver, eller er du bare en fed stil der fortjener public attention? Hvorfor ikke vise det visuelt?

myself.dk’s Portfolio-lookbook er en smuk platform bygget specielt til visuelle talenter inden for mode og designbranchen, der ønsker at fremvise deres fantastiske arbejde i et professionel øjemed. Hos os kan du gratis showcase dit portfolio til hele den kreative branche og derved styrke dit professionelle image.

Upload dine kreative arbejder, et case study eller billeder af dine projekter og arbejdsprocesser – så er du ready to take off! For os er det vigtigt at dine arbejder præsenteres professionelt, appellerende og med vægt din faglige identitet. Derfor har vi skabt et design der gør det nemt for både virksomheder og fagfæller at overskue både dit faglige DNA og dine visuelle kompetencer. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for din personlige branding.

Skal dit portfolio showcases til den danske mode- og designbranchen? Opret din profil het gratis her!