om myself.dk
om myself

Om myself.dk

Vil du vide mere om myself.dk? myself.dk er en teknologidrevet markedsføringsplatform med et både sjovt, praktisk, karrierefremmende og engagerende take på Fashion. Hos os gøres den danske modebranche tilgængelig for den almindelige (for)bruger. Vi samler al relevant information, hvad enten det handler om shopping, uddannelse, karriere eller netværk, ét sted.

myself.dk’s præmis og tilgang til markedsføring er at være et autentisk, engagerede og troværdig værktøj, igennem hvilket en (for)bruger kan opnå et selvorienteret mål. Al content/services er skabt med henblik på at inkludere brugeren i branchen, fremme netværk og kompetencedeling samt at samtale, inspirerer og vejlede om alt fra shopping til uddannelse, karriere og identitet.

Mobilvenlig shoppingguide

Shopping er en essentiel del af at forme en både en personlig og professionel identitet. Vi giver derfor vores b2b kunder en unik mulighed for at markedsfører deres lokale butikker direkte til lokale forbrugere. Vi sigter mod at gøre shopping i fysiske butikker både inspirerende, praktisk og attraktivt, således at købsoplevelsen føres tilbage til butikkerne. Derfor kan det enkelte fashion brand registrere sine fysiske butikker i vores mobilvenlige lokationsbestemte shoppingguide.

Karriere

Samtidig samler vi branchens mange beskæftigelsesmuligheder og inviterer herved den enkelte (for)bruger til at overveje sine kompetencer i et mode/design-relateret karrierevalg. Som en del af vores karriere fokus tilbydes branchefolk (både erfarne og nye) gratis at registrerer sig i vores Lookbook. Lookbooken er en netværksdatabase, hvor der er fokus på det enkelte medlems kompetencer, faglige DNA, erfaring, uddannelse og portfolio. Her er mulighed for både faglig kompetencedeling og inspiration. Samtidig kan vores b2b kunder frit browse de mange profiler igennem med henblik på at finde talenter til ledige stillinger.

 

myself.dk gik i luften i 2017 og er lokaliseret i København, Danmark.
Kontakt os gerne for yderligere information om myself.dk eller for spørgsmål vedr. vores services.