Coverfoto: © iStock/DKart

Vil du være medlem af modebranchens største netværksplatform?

Hvad er THE LOOKBOOK

THE LOOKBOOK er en faglig netværksplatform tilegnet alle aktører i mode- og designbranchen. Platformen er skabt med henblik på at styrke medlemmernes faglige identitet og professionelle relationer. Her har du mulighed for vidensdeling, udvikling af egne kompetencer samt sparring med andre branchefæller.

Platformen er et gratis tilbud til alle med et fagligt engagement i den danske mode- og designbranche.

Hvorfor blive medlem?

Netværk (gennerelt)
Netværk er den bedste måde at fremme både sin karriere og sin personlige branding. Jo bedre du er til at netværke, desto flere personlige og professionelle mål er du i stand til at opnå.

Netværk er også et fantastisk redskab til at udvide din horisont og få nye ideer til konkrete opgaver inden for dit felt. Folk, du møder i et netværk, er ofte gode sparringspartnere, der kan hjælpe dig med at identificere nye muligheder.

Et brancherelevant Netværk
Ved at blive en del af THE LOOKBOOK kan du netværke i et relevant forum. Her kan du profilere dig selv over for både fagfæller og virksomheder og dermed markere dig som en aktiv medspiller i branchen.

Herudover er et brancherelevant netværk den bedste kilde til at holde sig ajourført med, hvad der sker i dit felt og industri. Når du har et stærkt netværk, er du mere tilbøjelig til at være "opdateret" end dem, der ikke har et stærkt og aktivt netværk. Netop derfor betragtes det at være en del af et brancherelateret netværk af mange arbejdsgivere som værende lige så vigtigt som dine faglige kompetencer.

De muligheder, et netværk kan give, omfatter: vidensdeling, sparring, partnerskaber, invitationer til arrangementer, introduktioner og job.

Hvem kan blive medlem?

The LookBook er for dig, der …

 • Ønsker at profilere dig i branchen
  Alle THE LOOKBOOKs medlemmer kan findes her på medlemssiden (Mode- og Designbranchens ”Gule Sider”). Her bliver du søgbar på både dit navn, dit felt, dine kompetencer, dit arbejdssted og dit geografiske placering. Som nyt medlem har man også mulighed for at blive profileret på myself.dks forside.
 • Ønsker at blive en del af et unikt netværk
  Du vil som medlem kunne møde, sparre og vidensdele med aktører fra hele modebranchen. Ved at blive en del af THE LOOKBOOK, kommer du tættere på dine branchefæller, kunder og virksomheder, og du vil stå som en stærk og handlekraftig spiller i branchen.
 • Ønsker at styrke din personlige konkurrenceevne
  Det er ikke kun modevirksomhederne der har behov for at være konkurrencedygtige. Det er lige så vigtigt for dig der har ambitioner inden for branchen. Ved at oprette en profil i THE LOOKBOOK kan du fremhæve dine kompetencer og portfolio, således at du (for)bliver synlig for branchens vækstende virksomheder. Herved er der også mulighed for match-making med relevante headhuntere.
 • Ønsker at holde dig opdateret
  Som medlem kan du modtage myself.dks nyhedsbreve og få indblik i nyheder om uddannelse, karriere, effektive metoder til professionel branding samt brancherelevante jobopslag.

Du kan oprette profil både som studerende, ny eller erfaren i branchen. Det eneste vi kræver er at du har engagement og passion for mode og/eller design.

Hvordan bliver du medlem?

myself.dk_forretningsikon_bags
foto: © iStock/DKart

Det er gratis at være medlem af netværksplatformen. Det eneste du skal gøre for at blive medlem af THE LOOKBOOK er at udfylde oprettelsesformularen. Når basis er på plads kan du til enhver tid komme tilbage og tilføje mere information samt visuelt materiale.

En profil er personlig. Det er ikke tilladt at bruge profilen som virksomhedsprofil. Du må gerne reklamere for din virksomhed i din tekst og portfolio, men profilen skal have fokus på, hvem du er.

Hvad koster det?

Medlemskab er helt GRATIS. Medlemmer forpligter sig dog til at holde profilen opdateret mindst hvert andet år. Profiler der har været inaktive i mere end 2 år vil blive slettet.

Vil du være med i Danmarks hurtigst voksende fashion og design netværk?

- Din forbindelse til den danske modebranche

0 0 votes
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments