Modebranchens digitale visitekort

Vores Lookbook er Danmarks mest inspirerende netværksplatform med en samling af faglige og kreative profiler med engagement i mode- og designbranchen. Find en ny kollega, gamle studiekammerater eller fagfæller med samme passion som dig.
Opret dig her!


the lookbook


The Lookbook – Vis hele modebranchen, hvad du kan

Har du passion for Fashion og Design? Hvorfor så ikke blive en del af et netværk, der deler de samme interesser som dig?  Vores Lookbook er Danmarks #1 inspirerende samling af faglige og kreative profiler med engagement i modebranchen. Her kan du oprette et digitalt visitkort, der giver dig mulighed for at vise hele modebranchen, hvem du er som person, din uddannelse/erfaring og dit portfolio. Siden besøges dagligt af over 100 virksomheder og fagfæller.

Formål med netværket

Formålet med netværket er at give mulighed for at styrke medlemmernes professionelle identitet. Her kan du kontakte andre brugere helt privat vedr. vidensdeling, arbejde eller interesser.

Herudover er Lookbook’en selvfølgelig også et socialt netværk, hvor du kan komme i forbindelse med andre mode- og designinteresserede, udstille dine talenter, dit CV og opdatere faglige DNA.

Vil du være med på den danske modebranches største online netværksplatform? JOIN IN her!