myself.dk rekruttering

 

1. Hvorfor poste jobs på myself.dk

Niche jobportal målrettet Fashion & Design

Leder I efter nye medarbejdere? myself.dk/jobs er en niche jobportal målrettet fashionbranchen. Hos os får en arbejdsgiver derfor mulighed for at præsentere sine stillingsopslag for motiverede ansøgere, der ønsker at arbejde inden for modeindustrien. 

Opret job

Hvordan kan vi bidrage til modebranchen?

Det er altafgørende, at man som fashion brand eller virksomhed har en målrettet og brugervenlig jobannonceringsplatform, der sikrer, at alle jobsøgende får en god og effektiv brugeroplevelse. Samtidigt er det vigtigt, at det enkelte jobopslag afspejler brandets eller virksomhedens unikke kultur. På myself.dk går design, branding og funktionalitet hånd i hånd.

Med innovation som omdrejningspunkt har myself.dk gjort jobannoncering i modebranchen nemt, effektivt og enkelt! Vi tilbyder nemlig et jobsite, der gør det let fashion brands og virksomheder både at poste jobannoncer og finde topkvalificerede medarbejdere. Alle annoncer slås naturligvis op på vores jobbørs og høstes inden for 24 timer af andre store jobportaler. Vi har en ambition om at være modebranchens bedste jobbørs, hvilket betyder at vores funktionaliteter er i konstant udvikling. På den måde forbliver vi relevante for både jobsøgere og annoncører.

På vores jobsite kan jobsøgende nemt finde og søge de stillingsopslag, der matcher netop deres kompetencer. Herudover giver vi fashion brands og virksomheder mulighed for at profilere deres interne budskaber overfor kommende nøglemedarbejdere ved at tilbyde en permanent og gratis arbejdsgiverprofil.

 

myself.dk_forretningsikon_bags

31 DAGE

FASHION JOBS


Jobannoncering er mere end et stillingsopslag

Synlig i 31 dage.

Indrykning af jobannoncer på myself.dk

 • Modebranchens flotteste jobbørs
 • Stillingsopslag vises med det samme og er tilgængelige i 31 dage
 • Visuel branding samt mulighed for eksponering af konkret arbejdssted
 • Eksponering af jobopslag på Facebook og LinkedIn 
 • Eksponering af jobopslag på andre jobsites (Jobindex, Jobnet, Indeed, Jooble, Careerjet og jobs.dk)
 • Mulighed for topplacering på jobsite
 • Mulighed for at få stillingsopslag inkluderet i ugentligt nyhedsbrev
 • Responsivt design (mobil og tablet venlig)
 • Let og overskueligt at anvende
 • Se konkret stillingsopslag
 • Se om stillingen er publiceret
 • Overblik over alle egne aktive stillingsopslag
 • Forbedret brandimage
 • Overholder persondataforordningen, maj 2018

Indryk Fashion Job

2. Jobannoncering og fagligt netværk på en platform

Ønsker I at tiltrække samt fastholde de mest talentfulde og bedst kvalificeret medarbejdere? Spar tid med myself.dk - En professionelt jobbørs og online netværksplatform i konstant udvikling.

Alle fashion brands og virksomheder kan med fordel oprette og poste jobannoncer på myself.dk. Vi markedsfører opslaget både på vores eget site, på sociale medier og i vores nyhedsbrev. Herudover har vi kontakt til flere af landets universiteter og kreative skoler, således at de forskellige annoncer også synliggøres for et ungt jobklart segment.

Vi ønsker, at hver enkelt kandidat får mulighed for at fremstille sig selv i det bedst mulige lys. Vi giver derfor Danmarks mange talenter med interesse for mode og design mulighed for at oprette sig på vores netværksplatform ”THE LOOKBOOK". Lookbooken gør det nemt for både fremtidige arbejdsgivere, headhuntere og fagfæller at vurdere deres kvalifikationer og potentialer samt at kontakte dem med evt. jobtilbud.

Jobannonceringen henvender sig til alle fashion brands og virksomheder med et ønske om at profilere både det konkrete stillingsopslag og selve organisation.

Innovation og nytænkning

Vi har designet et system, der både gør det nemt at oprette jobannoncer samt at sortere i ansøgninger fra potentielle kandidater. Med et login til jobportalen vil en arbejdsgiver således kunne både kunne oprette jobannoncer samt finde og administrere alle modtagne ansøgninger. Herudover er det muligt til hver en tid at redigere et jobopslag, selv efter det er publiceret.

I jobannonceringen ligger et stort potentiale for yderligere markedsføring af jeres brand. Derfor er det på vores jobportal muligt at tilføje et coverbillede, som ikke bare vil figurere på selve jobannoncen, men også på listen over ledige stillinger. Herved eksponeres jeres brand ikke kun til de, der søger et bestemt job i jeres organisation, men også til alle de, som bare skimmer stillingsopslag.

For de som klikker sig ind på et specifikt stillingsopslag, er der endvidere mulighed for at orientere sig bredere om brandets mission, vision, værdier og/eller arbejdsmiljø. Til alle jobopslag hører en arbejdsgiversprofil, hvor en potentiel kandidat kan læse mere om brandet. Herudover er det muligt at linke stillingsopslaget til en specifik forretningsprofil, så en kandidat kan orientere sig om det evt. arbejdssted og dermed være i stand til at skrive en målrettet ansøgning.

Netværksplatform for branchen professionelle

Leder i efter nye ideer eller strategiske / kreative talenter? På myself.dk’s online netværksplatform "THE LOOKBOOK" kan både professionelle og grønne talenter med interesse og passion for fashion angive deres uddannelse, erfaring, kvalifikationer, port folio. Søger I eksempelvis en tekstildesigner med erfaring med møbeldesign eller en marketingmedarbejder med flair for strategi, vil I derfor hurtigt kunne få overblik over alle relevante profiler og deres kompetencer. Bemærk at Netværksplatformen henvender sig til alle modebranchens aktører og ikke kun til jobsøgende.

myself.dk’s jobsite henvender sig dog ikke kun til erfarne kandidater. Vi er i kontakt med mange danske ungdomsuddannelser, universiteter og design skoler, hvilket betyder, at I kan få fat i talenter allerede inden eller i det øjeblik, de tager en afsluttende eksamen.

Både jobbørsen og vores Lookbook er tilpasset således, at de opfylde kravene til mobile platforme samt sociale medier.

myself.dk_tovaerdighed

Responsivt design

Bevar interessen, når kandidater besøger jeres stillingsopslag fra mobil og tablet!

I takt med den eksplosive udbredelse af mobile enheder, er det at kunne benytte en responsiv platform til jobannoncering blevet vigtigere end nogensinde før. Vores hjemmeside er tilpasset CSS3 media queries, hvilket betyder, at den automatisk tilpasser sig størrelsen på en brugers browservindue.

Indholdet på jeres jobannonce bliver altså tilpasset skærmens størrelsen, så det ikke er nødvendigt at zoome ind for at læse teksten eller navigere rundt på siden. Chancen for at jobsøgeren klikker forkert – eller har besvær ved at finde de nødvendige informationer – bliver herved markant nedsat, idet jobannoncen både er brugervenlig og loader hurtigt på små skærme som smartphones og tablets.

Vores online rekrutteringssystem er kompatibelt med både PC, Mac, tablet og mobil. Dermed kan I tilgå og arbejde med ansøgninger overalt, ligesom kandidaterne nemt kan vedhæfte ansøgning, CV og andre relevante oplysninger, når denne ønsker at søge en konkret stilling.

Indryk stillinger her

Automatisk JobAgent  

Jobagenten er en funktion, hvor kandidater via e-mail tilmelding kan modtage e-mails når nye jobs opslås på myself.dk. Hvis kandidater, der benytter myself.dk, har aktiveret denne funktion, vil jobagenten blive sendt ud automatisk, så snart I publicerer en annonce.

Sådan virker det - Overblik med få klik

Første gang, et brand eller en virksomhed tilknyttet mode- eller desigbranchen benytter jobportalen på myself.dk, skal de oprette en arbejdsgiverprofil. Vores system gemmer herefter brandet eller virksomhedens stamdata. Arbejdsgiverprofilen sikrer, at potentielle kandidater og andre, der overvejer en karriere hos pågældende brand eller virksomhed, kan orienterer sig om værdier, mission, vision, arbejdsmiljø etc.

Vi vælger at tilbyde vores kunder en gratis arbejdsgiver profil som en del af vores take på corporate branding, hvor ikke mindst rekrutteringsprocessen spiller en vigtig rolle. 

Læs også: Afviste jobansøgere kan blive jeres brandambassadører!

Opret arbejdsgiverprofil – sådan gør du

I det følgende gives en beskrivelse af, hvordan man opretter både arbejdsgiverprofil og jobannoncer på myself.dk. Bemærk at en arbejdsgiverprofil er gratis og kun skal oprettes første gang, man som arbejdsgiver logger ind på sitet. Arbejdsgiverprofilen er tilgængelig og kan læses af jobsøgende kandidater, så længe fashion brandet eller virksomheden har en jobkonto på myself.dk. 

Opret arbejdsgiverprofil


 1. Først indtastes loginoplysning*:

 • Brugernavn
 • Password (minimum 6 tegn)

*Bemærk kampagne: indrykning af jobannoncer er gratis frem til september 2018. 


 1. Herefter indtastes brandets/virksomhedens profiloplysninger:

 • Kontakt og fakturerings e-mail
 • Brand- eller virksomhedsnavn
 • Hjemmeside URL
 • Beskrivelse af brandet/virksomheden med henblik på at tiltrække kvalificerede kandidater (ex. værdier, mission, vision, arbejdsmiljø)
 • Upload logo (vil være synligt på både arbejdsgiverprofil og jobannonce)

 1. Til slut indtastes data vedr. hovedkontores/HR-afdelingens geografiske placering:

 • Område (Vælg mellem: København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland og Falster, Fyn og øerne, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syd- og Sønderjylland, Danmark eller udland)
 • By
 • Postnummer

Tryk dernæst Tilmeld. Så er fashion brandets eller virksomhedens arbejdsgiverprofil tilgængelig. Potentielle jobsøgere kan derefter til en hver tid orientere sig om brandets eller virksomhedens interne værdier, deres mission, arbejdsmiljø etc., selv når ingen stillinger er slået op. Arbejdsgiverprofilen er gratis og kan til en hver tid redigeres eller slettes.

Når en arbejdsgiverprofil er oprettet, kan man under ”jobmenu” finde jobboardet:

jobmenu

Indryk job” – opret ny jobannonce.

Rediger jobs” – rediger eksisterende jobannonce

Rediger profil” – rediger alle informationer tilknyttet arbejdsgiverprofilen.

Betalinger” – se betalingshistorik

Tilføj HR-medarbejder” – opret flere administratorer til arbejdsgiverprofil og job post.

Ovenstående sikrer, at et fashion brand eller virksomhed  får en effektiv og brugervenlig oplevelse hvis de vælger at indrykke et stillingsopslag hos os. Både Jobmenu og jobbørs kan nemt tilgås uanset hvilken enhed, der benyttes.

Tilføj HR-medarbejder

Ønsker et brand eller virksomhed, at flere HR-medarbejdere skal have adgang til jobprofilen på myself.dk, kan man tilføje disse medarbejderes e-mail. Medarbejderen vil modtage en e-mail med et godkendelseslink til invitationen. Denne vil derefter få eget login og kan administrerer både profil og job posts på samme måde, som den medarbejder, der oprettede brandets eller virksomhedens jobprofil.

Indryk job – En trin-for-trin vejledning

 1. Vælg ansøgningsmetode:

 • E-mail: Er brandet / butikken / Virksomheden ikke tilknyttet et eksternet rekrutteringssystem, indsæt da e-mailadressen på den medarbejder, I ønsker skal modtage ansøgninger fra kandidater.
 • Eksternet link: Er brandet / butikken / Virksomheden tilknyttet et eksternet rekrutteringssystem, indsæt da URL’en til dette, så kandidater bliver omdirigeret direkte til det relevante HR-system.

 1. Indtast informationer om stillingen (vær her opmærksom på at Google i en nær fremtid vil stille specifikke krav til dette – Læs mere under denne sides afsnit 4 ”En anden måde at tænke jobannoncering på”):
 • Overskrift / stillingsbetegnelse Feltet er obligatorisk, det vil sige, det skal udfyldes for at kunne oprette en ny stilling. Bemærk, at indholdet af dette felt vises på vores jobportal samt på valgte eksterne jobdatabaser
 • Jobbeskrivelse Her kan angives en beskrivelse af stillingen. Det er muligt at kopiere tekst fra andre dokumenter ind i editoren. (Bemærk at det ikke er muligt at indsætte billeder i teksten)
 • Jobtype (vælg mellem fuldtid, deltid, praktik, freelancer, frivillig, vikariat, studiejob og elev)
 • Jobkategori Brug dropdown-listen til at vælge blandt de stillingskategorier, som er til rådighed (vælg mellem administration, Beauty, Designer, Detail / butik, E-commerce, Events, Fotograf, Grafisk design, HR, Indkøb, IT, Journalist / redaktør, Ledelse, Marketing & kommunikation, Model, PR & branding, Salg, Web / online, Stylist, Økonomi og øvrige)
 • Ansøgningsfrist (indtast dato eller indsæt tidsspecifikke ord ex. ”snarest”, ”kontinuerlig” m.fl.)

 1. Indtast Virksomhedsinformationer.

 • Virksomhedens navn (hentes normalt fra arbejdsgiverprofilen, men kan tilrettes for at gøre annoncen mere specifik – ex. ved at tilføje stednavn såsom ”Strøget”, ”Bruuns galleri”, ”Lufthavnen” m.m.)
 • Website: indsæt link hjemmeside
 • Logo (hentes fra arbejdsgiver profilen, men kan skiftes ud)
 • Coverfoto (gør jeres annonce ekstra attraktiv ved at uploade et coverfoto. Dette brander virksomheden og øger kandidatens perception af dens autenticitet)

 1. Informationer vedr. Arbejdssted

 • Område (vælg hvor i landet arbejdsstedet er placeret; København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland og Falster, Fyn og øerne, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syd- og Sønderjylland, Danmark eller udland)
 • By
 • Postnummer

Vælg herefter annoncetype. Godkend herefter vilkår og betingelser for at poste jobannoncer på myself.dk. Når alle felter er udfyldt klikkes på knappen ”Vis stillingsopslag” i bunden af formularen. Herefter vises annoncen, som den vil fremstå for kandidater.

rediger udgiv job
Job i modebranchen - indryk jobannonce

Over stillingsopslaget findes to knapper. Ønsker man at redigere i stillingsopslaget tryk da ”Rediger job”. Herefter kan stillingsopslaget redigeres, inden det postes. For at poste stillingsopslaget tryk på knappen ”Udgiv job”. Herefter er stillingsopslaget tilgængeligt for alle kandidater, der benytter myself.dk!

Vores system er tilpasset således, så alle kandidater automatisk modtager en kvittering for deres ansøgning til et givent stillingsopslag. (OBS! Gælder kun hvis man har valgt vores rekrutteringssystem)

Post fashion job

Rediger jobs

Det er selvfølgelig altid muligt at redigere stillingsopslag – selv efter at de er udgivet. For at redigere skal man klikke på jobboardets anden knap ” Rediger jobs”. Herefter kommer man ind på listen over brandet / virksomhedens aktive jobopslag. Hvert stillingsopslag har sin egen undermenu. For at redigere et stillingsopslag trykkes på undermenuens tredje knap ”rediger”. Er stillingen besat, kan dette angives i bunden af formularen. Ønskes jobopslaget slettet klik på undermenuens fjerde knap ”slet”.

3. THE LOOKBOOK
– modebranchens største netværksplatform

Velkommen til modeverdens genvej til netværk og talenter! myself.dk’s netværksplatform er en gratis service, hvor fashion brands og virksomheder har mulighed for let at danne sig et overblik over modebranchens stærke profiler både på landsplan og i et givent lokalområde. Her kan virksomheder og brands se faglige og kreative profiler med speciale eller engagement inden for mode og design. Brands og virksomheder kan se den enkeltes uddannelse, erfaring, spidskompetencer, DNA og evt. portfolio med referencer til både nuværende og tidl. arbejder, projekter eller studie. Søgefunktionen tillader at søge efter søgeord, navn, titel, kompetencer, arbejdsområde og placering. Bemærk netværksplatformen henvender sig til alle modebranchens individer - ikke kun til jobsøgende!

 

myself.dk_tovaerdighed

THE LOOKBOOK

 • Se billede 
 • Se fulde navn
 • Læs det personlige resume
 • Se ekspertiseområde / færdigheder
 • Links til LinkedIn og evt. andre social profiler
 • Se nuværende/tidligere stilling
 • Se uddannelse
 • Se portfolio / tidligere projekter / referencer
 • Download profilen til printbart dokument

 

Vores Lookbook er tilegnet både jobklare kandidater og professionelle, der ønsker et flot online visitkort. Lookbookent er i overensstemmelse med persondataforordningen, maj 2018.

Besøg Lookbook og find talenter

Find og sorter blandt talentfulde kompetente profiler !

Har I brug for kvalificerede input til jeres strategiske valg, kampagner, designs, kundeservice eller noget helt femte? Så find talenter på myself.dk’s Lookbook! Med vores online netværksplatform kan medlemmerne selv angive om de er jobsøgende, deres uddannelse, erfaring, kvalifikationer, portfolio samt integrere oplysninger fra LinkedIn. Søger I eksempel vis en butiksassistent med erfaring inden for salg og decoration, vil I derfor hurtigt kunne få overblik over alle landets relevante profiler.

myself.dk_tovaerdighed

Søg efter Professionelle

For at benytte Lookbooken skal man gå ind under Lookbook i topmenuen. Herefter vil man komme ind på en side, hvor alle professionelle med en profil på myself.dk komme til syne. Øverst på siden findes et søgefelt. Her kan man søge på:

Specifikke søgeord (stillingstitel, ekspertiseområder, uddannelsesnavn, postnummer, fødselsår m.m.).

Kategorier (administration, designer, detail / butik, Events, fotograf, grafisk design, HR, indkøb, IT, journalist / redaktør, ledelse, marketing & kommunikation, model, PR & branding, salg, web / online, økonomi og øvrige).

Område (København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland og Falster, Fyn og øerne, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syd- og Sønderjylland, Danmark eller udland).

Erfaring (vælg en eller flere niveauer: Under uddannelse, sabbatår, nyuddannet, 0 år, 1 år, 1-2 år, 2-4 år, 4-5 år, 5-7 år, 7-9 år, +10 år).

Jobsøgende (vælg denne kategori, hvis du kun ønsker at se profiler me ledige branchefolk)

myself.dk_tovaerdighed

Match og invitér med det samme

Ved at klikke på en af de mange visitkort får man adgang til vores melemmers online CV / Portfolio på myself.dk. Hver profil giver et billede af den enkeltes potentialer, kompetencer og interesseområder. Som noget helt unikt giver vi studerende, nyuddannede og professionelle, der opretter sig på myself.dk, mulighed for at uploade deres personlige portfolio som led i deres individuelle præsentation af egne kvalifikationer og tidligere præstationer.

Lookbook

4. En anden måde at tænke jobannoncering på

Sådan arbejder vi

Hos os går job og branding hånd i hånd. En ansøgers erfaring med og oplevelse af en rekrutteringsproces er afgørende for, hvordan samme ansøger vil opleve og referere til brandet i fremtiden. Det er derfor essentielt, at modeverdenen skaber et tillidsforhold til alle ansøgere. Gensidige relationer og troværdighed er nøgleord for positiv opfattelse. En rekrutteringsproces skal derfor afspejle brandets budskaber og værdier.

Ved at poste jobs hos os søger vi for, at den enkelte annonce præsenteres i overensstemmelse med arbejdsgiverens brandimage, samtidigt med at jobbet høstes af andre store jobportaler. Det betyder, at hvert jobopslag synliggøres for potentielle kandidater i hele Danmark.

For os er det ligeledes vigtigt, at jeres kandidater oplever et tilhørsforhold til både jeres brand og arbejdsplads! Derfor tilbyder vi en arbejdsgiverprofil, hvor både brandet, dettes mission og arbejdsmiljø er i centrum.

Vi har fokus på jeres brandimage, autenticitet og troværdighed! Læs mere om vores andre services:

Se services

Gå fremtiden i møde - Prioriter stillingsopslag med Google for jobs

Er jeres HR afdeling klar til Google for jobs? Det er vi på myself.dk! Det betyder, at når et job postes hos os, har I de bedste forudsætninger for at få opslaget prioriteret i Googles søgeresultater!

I 2017 introducerede Google funktionen ”Google Jobs” eller ”Google for Jobs” – en funktion, der rangerer tilgængelige jobopslag på tværs af internettet i Googles søgeresultater på baggrund af specifikke jobrelaterede ord og kriterier.

Når en jobsøger i fremtiden søger efter eks. ”fashion job Danmark” vil Google rangere opslagene efter en række kriterier, og de jobopslag, der bedst imødekommer disse, vil ligge øverst i søgeresultaterne.

myself.dk google for jobs

Formålet med Google for jobs er at gøre jobsøgning lettere for potentielle kandidater. Informationerne i jobopslag skal derfor være let læselige for både mennesker og Googles robotter. Derfor vil søgemaskinen i nærmeste fremtid stille krav til hvilke specifikationer, der skal indkodes i et hvert online jobopslag. Disse vil bl.a. være nøgleinformationer som:

 • Unik jobbeskrivelse
 • Afstand fra søgeren
 • Arbejdsstedets placering
 • Arbejdsgiveren
 • Jobkategori
 • Forventninger / krav
 • Løn.

Herudover vil kun søgemaskineoptimerede stillingsopslag blive prioriteret under Googles jobfane, hvilket betyder, at SEO på det enkelte jobopslag bliver vigtigere end nogensinde. I hvert fald hvis man ønsker en god placering i resultatlisten.

myself.dk giver fashionbranchen mulighed for at optimere rekruttering på et både praktisk og teknisk niveau samtidigt med, at vores system gør indholdet i det enkelte jobopslag kompatibelt. Hos os er Googles kriterier indkodet i selve jobannoncen. Når en HR-afdeling opretter stillingsopslaget, beder vores jobformular om ovennævnte specifikkationer og konverterer dem herefter til de dataformater, Googles robotter søger efter. Endvidere sørger vores system for, at alle jobs søgemaskineoptimeres, så de bliver let tilgængelige for potentielle kandidater.

”Google for jobs” er i dag kun tilgængelig i beta-version på Googles amerikanske søgemaskine, men forventes at blive en del af den danske søgefunktion inden for de kommende år.

Indryk annonce
 


Fashion jobs på myself.dk

Find jobs inden for fashion med myself.dk! Modeindustrien er ekstremt forskelligartet og tilbyder et væld af karrieremuligheder. På vores jobportal finder du flere forskellige typer af job i fashionbranchen. Leder du efter et job som ekspedient, er du uddannet designer eller måske analytiker med et flair for fashion, er vores jobportal noget for dig!

Tjek vores jobportal eller kom tættere på branchen via vores blog!

the lookbook - join den danske modebranches største online netværksplatform


Indryk gratis stillingsopslag inden for fashion

Vi synes det er vigtigt, at jeres brand har det rette grundlag for at skabe forretning, derfor har vi valgt at gøre indrykningen af alle jobannoncer gratis frem til september 2018.