Jobs i modeindustrien er ekstremt forskelligartet. Dette skyldes, at der netop i denne branche kræves særdeles mange forskellige kompetencer i forhold til at kunne omsætte idéer og visioner til konkrete salg.

Når vi som almindelige forbrugere tænker på fashion henledes tankerne ofte på de store designere eller de smukke modeller, der posere både på alverdens catwalks og på de reklamer, vi ser, når vi bevæger os gennem byen.

Men skønt begge parter spiller en væsentlig rolle har branchen voldsomt meget mere at byde på. Hvad skulle et brand eksempelvis stille op med deres kreative designere, hvis ikke der stod en dygtig ekspedient i den anden ende til at sælge produktet? Hvad ville en storslået vision være værd, hvis ikke der sad flere dygtige marketingmedarbejdere, der tog sig af branding?

Modeindustrien er afhængig af forskellighed og tilbyder derfor et væld af karrieremuligheder. Har du lysten og motivationen til at træde ind i branchen, er der derfor også en stilling, der passer til dig!

Tune in på karrieren her

myself.dk_forretningsikon_bags

Her på myself.dk forsøger vi at imødekomme alle, der drømmer om en karriere i fashion. Derfor finder du på vores Jobbørs mange forskellige typer af jobs inden for branchen.

Leder du efter et job som ekspedient, er du uddannet designer eller måske analytiker med et flair for fashion - Yes så er vores jobbørs noget for dig!

Vi er stadig nye, men vi er aggressive i vores markedsføring! Det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for at få dig tættere på det job, der er ment til dig!

Hos os er din fremtid i centrum! Derfor gør vi også, hvad vi kan for at vejlede dig om, hvad du kan gøre for at få den karriere du drømmer om.


Uddannelser og Inspiration

Er du ikke sikker på, hvilken vej du skal gå?

Flere store brands som bl.a. H&M giver på deres hjemmesider massere af inspiration til, hvordan du bliver en del af deres brands!

Vil du gerne være med til at skabe inspirerende shopping oplevelser? Bæredygtig udvikling? Eller sikre et globalt handelsflow? Så er bl.a. H&Ms karriereside et besøg værd! Her findes både information om interne uddannelses- og udviklingsmuligheder samt gode råd til ansøgningsprocesser og karrierevalg.

Er du Kreativ?

Er du mere til det kreative, og drømmer du om en karriere inden for design? Så udbyder flere danske uddannelsesinstitutioner forskellige uddannelser, der kan hjælpe dig godt på vej.

Danmarks Designskole på Holmen i København udbyder f.eks. en bachelor uddannelse inden for Produkt Design, med hvilken man kan få adgang til deres kandidat uddannelse i Fashion Design.

På Københavns Mode- og Designskole arbejdes der med Beklædningsdesign både i praktisk og erhvervsrelateret øjemed.

I det jyske tilbydes på Kolding Designskole meget teknisk specialiserede bacheloruddannelser inden for Mode & Tekstil og Accessory Design - og dette er bare en brøkdel af de muligheder du har i Danmark.

Orienter dig gerne på vores Uddannelsesside for yderligere uddannelsesmuligheder inden for mode og design!

Er du til Business, Branding og Management?

For analytikere med flair for fashion tilbyder blandt andre CBS flere relevante uddannelsesmuligheder.

På uddannelsen Management of Creative Business Processes, kan du udvikle kompetencer til at lede forretningsmæssige processer i de kreative industrier.

Vil du hellere beskæftige dig med markedsføring er en kandidatuddannelse i Brand og Communication Management heller ikke et dårligt valg. Her får du et intensivt indblik i både forbruger mindset og branding perspektiver samt kompetencerene til at omsætte denne viden til bl.a. konkrete markedsføringsstrategier.

Foruden uddannelserne hos CBS udbyder Syddansk Universitet i Kolding kandidatuddannelsen Designledelse. Her får du kompetencerne til at arbejde med de kreative, kommunikative, organisatoriske og økonomiske aspekter af designudvikling. Der er naturligvis mange flere muligheder også inden for dette felt.

Tjek derfor gerne UddannelsesGuiden for et bredere overblik over dine muligheder.

Inspiration?

Har du allerede en uddannelse eller søger du inspiration til dit take på fashionindustrien, så kan du med fordel tage enkeltfag på forskellige danske og europæiske skoler og institutter.

IED (Istituto Europeo Di Design) tilbydes en lang række spændende enkeltfag inden for fashion og design. Denne sommer afholdes bl.a. kurset Fashion Events and PR, men IED, der er tilstede flere både italienske og spanske byer har selvfølgelig også mange andre spændende fag på programmet.

Deres kurser strækker sig som regel over et par uger og prisen er selvfølgelig også derefter.

Leder du efter inspiration og viden, men foretrækker at tage det i dit tempo og hvor det passer dig og til en overkommelig pris? Så findes der nu også to ekstremt inspirerende online kurser produceret af Masterclass, hvor du kan få undervisning af the GRANT DESIGNERS themselves.

Diane von Furstenberg underviser i marketing, kommunikation, brandawareness og autenticitet, og giver gennem kurset sin opskrift på, hvordan et succesfuldt fashion brand opbygges – fra start til kontinuerlig succes.

Marc Jacobs’ speciale ligger inden for tekstil kreativitet, og derfor underviser han naturligvis i fashion design. Gennem kurset gennemgår han alt fra inspiration og teknikker til betydningen af at bringe sig selv ind i sit design og at tage kreative chancer.

5 1 vote
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments