Ilse Jacobsen

En kvinde med store ambitioner og et hjerte, der banker for naturen og miljøet. Ilse Jacobsen må siges at være en af Danmarks mest markante designere inden for mode og tekstil.

Hendes designfilosofi er forankret i den skandinaviske enkelhed, komfort, elegance og femininitet i fin balance med det moderne byliv. Hendes gummistøvler og tasker er nu kendt over hele verdenen, og brandet ILSE JACOBSEN • Hornbæk er repræsenteret i flere end 2.000 butikker i 26 lande.

Ilse Jacobsen er opvokset i den nordsjællandske kystby Hornbæk. Områdets betagende hvide strande og landlige omgivelser har været den største inspirationskilde for hendes designs.

Kernen i hendes brand er dog et ufatteligt gå-på-mod og en vilje til at sætte sine værdier i spil. Brandet under eponymet ILSE JACOBSEN • Hornbæk blev lanceret i 1993. Med det blev Ilses kærlighed til naturen og ønske om en bæredygtig hverdag omsat til elegante og praktiske designs.

Den bedst kendte kreation er den stilfulde gummistøvle. Et produkt af hendes innovative natur og bevidsthed omkring det miljø, hun værdsætter mere end noget. Hver støvle er lavet af 85 procent ren naturgummi og består af 27 individuelle dele, der samles manuelt. Og netop denne tilgang til produktion forretning er hvad der gør brandet helt specielt – og hvad giver hver støvle et unikt udseende.

På trods af succes er det dog ikke designerens plan at nyde et langt og velfortjent otium. For skønt hun allerede har opnået mere end de fleste, vokser hendes visioner for en bæredygtig og fashionabel fremtid dag for dag.

Hendes nyeste tiltag er omdanne brandets energiforbrug til bæredygtige ressourcer. Pr. 1. oktober 2016 arbejder alle brandets danske lokationer med grøn energi, og det forventes at brandet kommer til at spare miljøet ca. 400 MW. Altså det der svarer til, hvad et af de store vindmøller kan producere i et helt år.

Formålet er at beskytte miljøet og fremme produktionen af ​​og investeringer i grøn energi.

Kunne du tænke dig at blive en del af ILSE JACOBSEN • Hornbæks innovative univers? Se brandets ledige stillinger HER

0 0 votes
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments