Har du planlagt, hvordan du skal fejre din Valentines Day? Hvis ikke får du her 3 bud på, hvordan du kan fejre dagen med manér - uanset om du er en true Love Bird, en Single Lady eller en Crazy Ex!

Love Birds fly away - sammen!

To lys på et bord, tre forløsende ord... Noget af det mest romantiske man kan gøre sammen, er at tage ud at spise. I hvert fald er der mange, der gør det netop på Valentines Day. Men hvorfor ikke tage det første fly og spise på en restaurant i Paris, Rome, Amsterdam eller en helt fjerde europæisk storby? Med Rejserouletten er destinationen en overraskelse, men til gengæld lover arrangøren en helt unik oplevelse for to. Kan du forestille dig en mere romantisk måde at fejre dagen på?

Husk nøgler, undertøj samt at fejre initiativet med KOLD Champagne!

THE LOVE BIRDS Kit


All the Single loving Ladies 

Han elsker mig.. Han elsker mig ikke.. Han elsker mig.. han elsker mig ikke - og hvad så?!?!

Hvem sagde, at det skulle være nødvendigt at have en partner for at fejre kærligheden?? Kærlighed er jo ikke kun romantisk, den omfatter typisk også din familie, dele af din vennekreds og ikke mindst dig selv!

Frank Sinatra deklarerede at "You are nobody till somebody loves you", men hvad han glemte at inkludere i teksten var at den vigtigste "somebody" er dig. Er du single (eller måske i et langdistance forhold), hvorfor så ikke bruge dagen på at give dig selv lidt kærlighed. Tag en pause og lyt til både krop og sjæl. Hvad har du brug for?

For hvis ikke man kan vise sig selv omsorg og kærlighed, hvordan skulle man så kunne give det videre?

 

THE SELF LOVE Kit


GO CRAZY EX - for en dag

Ok, vi ved alle sammen, at man skal kysse mange frøer, før en af dem bliver til prinsen (eller prinsessen) på den hvide hest - men nogle frøer efterlader en utrolig bitter eftersmag (og et hjerte der synes at have svært ved at hele).

Hvis ikke diverse "cleansing" ritualer allerede har helet dig, så har El Paso Zoo i Texas, den ultimative valentinsgave til dig! Her kan du nemlig få opkaldt en kakerlak efter din ex og dernæst se den blive fodret til deres surikater. Hele denne massakre bliver livestreamet over deres Facebookside d. 14 februar - Så frem med popcornene og nyd showet! 

THE CRAZY EX Kit


0 0 votes
Article Rating

Hold mig underrettet
Underet mig
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments